Datum: 02.05.2021

U holiče buďme všichni Arenberger

Ministr zdravotnictví Arenberger protiprávně nařídil 29. 4. 2021 evidenci zákazníků holičů, kadeřníků a dalších služeb pro potřeby hygieny. Veďme proti této nezákonnosti občanskou neposlušnost.

Žádný zákon neopravňuje holiče k vedení evidence lidí pro potřeby státní hygienické správy s cílem, aby jim případně hygiena dala pokuty. Proti Arenbergerovu opatření se postavil i Úřad pro ochranu osobních údajů. Holiči nemohou vyžadovat prokázání totožnosti svých zákazníků a nemají žádné možnosti k ověření pravdivosti jimi poskytnutých údajů.

Hlasme tedy coby zákazníci holičů své jméno jako Petr Arenberger a telefonní číslo 608 444 444, což je číslo na tiskovou mluvčí ministerstva. Ženy nechť se hlásí jako Monika Arenbergerová. Bojkotujme a švejkujme Arenbergerovo opatření, které jsem již v den jeho vydání 29. 4. 2021 s podporou hnutí Trikolóra navrhl zrušit Nejvyššímu správnímu soudu.

Opatření Ministerstva zdravotnictví jsou protizákonná. Video TV Trikolóra 29. 4. 2021, Youtube.com. Debata Zdeněk Koudelka, Jindřich Rajchl.

[ zpět ]